Blauwe Aventurijn viert 1e lustrum

BlauweAventurijnOp vrijdag 11 november viert basisschool Blauwe Aventurijn aan de Ridderlaan dat ze 5 jaar geleden haar prachtige nieuwe pand met de nieuwe naam opende. De basisschool, waar ‘kinderen laten schitteren’ centraal staat, viert dit met allerlei activiteiten gedurende de dag. De hele schooldag zijn er muzikale workshops waarna er om 15.00 u een gezamenlijk optreden voor de ouders en andere geïnteresseerden op het plein is. Bij slecht weer is het optreden binnen. Ook de omwonenden zijn hiervoor uitgenodigd.

Om 17.00 u vertrekken alle kinderen vanuit school om met hun zelfgemaakte lampionnen, al liedjes zingend, een Sint Maartentocht door de wijk te lopen. Ze vinden het erg leuk om publiek te hebben tijdens deze optocht. De route loopt vanuit de school naar de Wickenburglaan, Stormdijklaan, Rijnhuizenlaan, Detmoldstraat, Oranje Nassaulaan, Noordeindestraat, Van Lippe Biesterfeldstraat, Detmoldstraat, Aquamarijnlaan, Smaragdplein, Turkooislaan en het Looplantsoen weer terug naar de Ridderlaan. Iedereen is welkom om om 15.00 u naar ons optreden in de school te komen kijken en vanaf 17.00 u onze lampionnentocht te bewonderen.

De Blauwe Aventurijn is een ontmoetingsschool en valt onder het PCOU bestuur. Meer informatie? Zie www.blauwe-aventurijn.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten