hARTkado is jarig!

claudiactenhoeve

Claudia aan het werk

Van Claudia C. ten Hoeve ontvingen we het volgende bericht: ‘Graag wil ik u er op attenderen dat het hARTkado-project woensdag 9 november a.s. alweer 4 jaar bestaat en dat wordt gevierd door op die dag extra veel hARTkadootjes in Utrecht te vondeling te leggen, dus houdt uw ogen open!

Misschien heeft u al wel eens over het project gelezen of gehoord, of zelfs al eens een hARTkadootje mogen vinden, want er zijn namelijk dit jaar alleen in Utrecht al 20 à 30 (feestelijk ingepakte) hartenschilderijtjes op willekeurige plekken, zoals de bibliotheek, het ziekenhuis of op een bankje aan de werf, te vondeling gelegd (zie: Utrechtse Harten), en daar zullen er op de verjaardag van dit project maar liefst een kleine 20 kadootjes aan toegevoegd worden. Wat begon met de wens om mensen af en toe blij te maken met een -gratis en voor niks- gevonden hARTkadootje, is uitgegroeid tot een gestadige stroom van verspreiding van deze hartendoekjes, veelal in Utrecht, de stad waar ik woon en ook geboren ben, en door het hele land én buitenland, tot aan Amerika, China en Rusland toe. Inmiddels heb ik een sponsor om te helpen bij het bekostigen van de benodigde materialen voor het maken van de schilderijtjes en mensen door het land en buitenland die daar weer mijn hartenschilderijtjes helpen verspreiden, en er zijn twee  vaste plekken in Utrecht-Hoograven (de zogenoemde hARTkado-HOTSPOTS) waar ik regelmatig hARTkadootjes op hang.

Met dit project hoop ik voornamelijk mensen te raken in hun hart, om zo, samen, de wereld een beetje mooier te kleuren.

Inmiddels zijn er al vele honderden hARTkadootjes te vondeling gelegd en heb ik ontzettend mooie, fijne, blije en ontroerende reacties mogen ontvangen (deze zijn te lezen op de site onder het kopje Reacties). Ook zijn mensen op hun manier door dit project weer geïnspireerd geraakt om ook kadootjes weg te geven. Voor mij is het vierjarig bestaan van dit project  dan ook een  extra feestelijke dag om te vieren dat er zoveel mensen open staan voor hartverwarmende zaken en ga ik – met name in Utrecht – extra veel hARTkadootje te vondeling leggen. Dit in samenwerking met meerdere mensen, omdat het een project is dat verbindt en we samen op meer verschillende plekken kunnen komen om een schilderijtje op een willekeurige plek voor een willekeurig persoon achter te laten.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten