Kapotte spullen? Repair Café Lunetten!

Loopt het koffiezetapparaat niet meer door? Gescheurde blouse? Fietsketting gebroken? Gooi kapotte spullen niet weg, maar kom ermee naar Repair Café Lunetten. Op zaterdag 12 november kun je tussen 10 en 12.30 uur in de Musketon gratis je spullen laten repareren.

Repaircafe LunettenIn het Repair Café gaan deskundige reparateurs samen met bezoekers aan de slag met allerlei spullen: kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed en fietsen. En het is er ook gewoon gezellig! Je kunt koffie of thee drinken met wijkgenoten en een praatje maken. Het Repair Café is een succesvol landelijk concept. Er zijn tientallen Repair Café’s in Nederland en verschillende Repair Café’s in Utrecht.

Meer informatie
Volg ons op twitter: @repaircafelunet en facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten. Mailen kan naar: repaircafelunetten@gmail.com. Kijk ook op: www.repaircafe-utrecht.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten