Ariënsschool op de zesde plaats in E-waste race

ariensschool_groep6_2016_def

Groep 6 is blij!

Eerder berichtte Aanzet over de E-waste race waaraan groep 6 van de Ariënsschool aan de Duurstedelaan meedeed. Deze race was een wedstrijd tussen 20 scholen in de regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. Doel van de wedstrijd, die van 12 september tot 7 oktober duurde, was het inzamelen van elektronisch afval leuk, leerzaam en gemakkelijk te maken.

Inmiddels is de uitslag van de E-waste race bekend en is de Ariënsschool helaas net buiten de (grote) prijzen gevallen. Juf Dorian vertelde dat de groep als zesde van de 20 geëindigd is. Maar ook dat de groep daar heel trots op is. De leerlingen hebben maar liefst 1520 elektronische items – waaronder computermuizen, toetsenborden, snoeren, snoertjes en kabels – opgehaald, ontward, gesorteerd en ingevoerd in de computer. En ze zijn daar druk mee geweest. Anass: ‘Het was heel leuk om te doen.’ De redactie van Aanzet feliciteert groep 6 met dit mooie resultaat!

Winnaar van de wedstrijd dit jaar was Basisschool Hof ter Weide in Leidsche Rijn met 5485 opgehaalde elektronische items.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten