Tenniskids bij At Risk in Lunetten

logoatriskIn november start Tennisvereniging At Risk in Lunetten met tennislessen voor de allerkleinsten. Kinderen van 5 tot en met 8 jaar leren in 10 lessen spelenderwijs omgaan met een bal en tennisracket. De lessen zijn op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. De lessen worden in november, december, januari en eventueel februari gegeven en starten op dinsdag 8 november ,woensdag 9 november en donderdag 10 november. Elke les duurt 50 minuten en vindt plaats tussen 15:30 uur en 17:30 uur en op de woensdag ook tussen 12:30 uur en 14:00 uur. De kinderen kunnen een racket lenen van de vereniging. De kosten van de 10 lessen zijn EUR 70,- p.p. In de schoolvakantie is er geen training.

Opgeven voor deze reeks lessen kan nog. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten