Ledenwerfactie Hoogravens Belang groot succes

hoogravensbelang2016In de laatstverschenen papieren wijkkrant kondigde Wijk- en Oranjevereniging Hoogravens Belang aan een ledenwerfactie te gaan houden. Het bestuur is overweldigd door het succes hiervan in de afgelopen week. Secretaris Etienne Weijers: ‘Het is meer dan een cadeau voor het ‘oude’ bestuur dat veel mensen Hoogravens Belang en het programma  kennen. Uiteraard ook de gezichten erbij, want bijvoorbeeld  Herman is bij velen bekend, bij enkelen viel zelfs de term ‘Burgemeester van Hoograven’. Het geeft het nieuwe bestuur meer dan vertrouwen dat we als Wijk- en Oranjevereniging de juiste dingen (gaan)  doen. Veel mensen zijn lid geworden van Hoogravens Belang, en met hun €10,- steunen ze het programma van 2016 en 2017. Dat geeft ons middelen om te gaan knallen bij het 80-jarig jubileum volgend jaar. Veel leuke ideeën liggen er al op tafel.

Hele leuke gesprekken aan de deur, mensen geven aan het prettig te vinden de gezichten te zien van de vrijwilligers van Hoogravens Belang, waardering dat we van deur-tot-deur gaan voor het voortbestaan van de vereniging. Bij gezinnen met (kleine) kinderen gaat het gesprek al snel over het Sinterklaasfeest en de intocht op 19 november 13.00 uur. De spanning is niet alleen bij de kinderen voelbaar, ook voor het bestuur is het Sinterklaasfeest een hoogtepunt.

We gaan de komende weken met onze opvallend gekleurde jassen nog een aantal keren door de wijk, de aankondiging zullen we doen op Facebook. De eerstvolgende keer is zaterdag 29 oktober in de middag. Het zal ons niet gaan lukken om  in de gehele wijk van deur-tot-deur te gaan, zeker ook nu het wat sneller donker wordt. Bij deze dus een oproep aan hen die we nu niet persoonlijk spreken en ons willen steunen, stuur een mail naar  Hoogravens_belang273@hotmail.com en we nemen contact met u op.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten