Activiteit op Dag van de Mantelzorg

Logo UCentraalUtrecht telt naar schatting zeker 25.000 mantelzorgers; mensen die langer dan drie maanden en/of meer dan acht uur per week voor een zieke naaste zorgen. Op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, staan zij in het zonnetje. Steunpunt Mantelzorg Utrecht houdt donderdagmiddag 10 november 2016 een evenement voor mantelzorgers in Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn.

Utrechters die voor een zieke naaste zorgen, of mensen die voor een zieke in Utrecht zorgen, zijn van harte welkom op dit evenement. Op het programma staan onder meer creatieve en praktische workshops en een high tea. Ook kunnen mantelzorgers op bezoek bij de naastgelegen bierbrouwerij en het Islamitisch Cultureel Centrum.  De bijeenkomst duurt van 13.00 – 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor mantelzorgers. Aanmelden (voor 1 november) is wel verplicht: www.u-centraal.nl/dvdm16. Wie geen internet heeft, kan bellen met Steunpunt Mantelzorg Utrecht, 030 236 17 40.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten