Vrouwenkoor zoekt sopranen en alten

logo-malaikaVrouwenkoor Malaika zingt wereldmuziek. Dit enthousiaste koor staat onder leiding van Anne Jansen. Kijk op de website voor meer info en geluidsopnames: www.vrouwenkoormalaika.nl  Malaika zingt a capella wereldmuziek uit o.a.: Afrika, Macedonië, Bosnië, Spanje, Israël, Italië, Portugal, Engeland, Kroatië, Ierland, Japan, Turkije. Elke dinsdagavond repeteert het koor van 20.00 uur tot 22.00 uur in het buurtcentrum Hart van Hoograven aan de ‘t Goylaan. Halverwege de avond is er een koffie/theepauze en een keer per maand wordt er na de repetitie gezellig geborreld. Momenteel heeft het koor ruimte voor alten en sopranen. Bij wereldmuziek zijn de sopraanpartijen nooit extreem hoog. Zangervaring is gewenst, noten kunnen lezen niet. Kom eens vrijblijvend langs!
(Foto op homepage: Jos Bakker)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten