Over een wijkbewoner

smaragdplein-bankjes2016Een buurtbewoner meldde de wijkkrant onlangs het volgende: ‘Tot zo’n twee jaar geleden zat dhr. Jan de Jong regelmatig op een van de bankjes achter het parkeerterrein van het  Smaragdplein. Hij was nieuwsgierig naar de wereld toe, had veel contacten en kende veel mensen. Ik was een van die mensen. Ruim zes maanden geleden is Jan de Jong overleden. Langzamerhand kom ik er achter dat er veel mensen zijn die zich afvragen waar Jan is. Misschien is dit een vermelding waard in de wijkkrant?’ Wij geven uiteraard graag gehoor aan deze vraag.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten