Speelgoedbeurs op 28 en 29 oktober

speelgoedbeurs1Op 28 en 29 oktober is het weer zover: de jaarlijkse tweedehands speelgoedbeurs in Buurthuis Het Hart van Hoograven (’t Goylaan 77). Drie dagen wordt het buurthuis omgetoverd in een grote speelgoedwinkel: spelletjes, poppen, puzzels, Lego, fietsjes, knutselspullen, verkleedkleren, collectors items, DVD’s; er is voor elk wat wils. Een prachtige gelegenheid om alvast voor de decembermaand de eerste inkopen te doen.

Kom kopen!
De speelgoedbeurs is geopend op vrijdagavond 28 oktober van 20.30-21.30 uur en zaterdagochtend 29 oktober van 9.30-11.30 uur.

Goed om te weten:
– Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie.
– Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek.
– U krijgt van ons een tas om mee te winkelen. Uw eigen tas geeft u bij binnenkomst bij de organisatie in bewaring.
– Er is geen pinautomaat aanwezig.
– Op onze website vindt u al onze spelregels: www.beurzenhoograven.nl.
– U kunt ons ook volgen op Facebook: www.facebook.com/beurzenhoograven.

Over de organisatie
Meer dan 70 vrijwilligers organiseren drie maal per jaar een succesvolle beurs, onder leiding van Stichting BeurzenHoograven. In het voorjaar en najaar wordt er een tweedehands kinder- en tienerkledingbeurs georganiseerd en in oktober een speelgoedbeurs. We doen dit met veel plezier: het is ontzettend leuk om voor een klein prijsje mooi speelgoed op de kop te tikken. – De vrijwilligers mogen namelijk als eerste shoppen tussen al het ingebrachte speelgoed! – Daarnaast zijn de beurzen goed voor de onderlinge contacten in de wijk en werken we zo aan een beter milieu: in plaats van speelgoed weg te gooien, gaat het door voor een volgende ronde.

Vrijwilliger worden..? Welkom!
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen bij het organiseren van onze beurzen. Je kunt je aanmelden via onze website of door een mailtje te sturen aan info@beurzenhoograven.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten