Kinderboekenweek bij de bibliotheek

kinderboekenweeklogoVan vandaag (5) tot en met 16 oktober is het feest bij de bibliotheek. Het is Kinderboekenweek, met dit jaar het thema ‘Voor altijd jong!’. Bij de bibliotheek zijn er ook dit jaar talloze leuke activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zo zijn er verschillende voorstellingen in de bibliotheken door heel de stad Utrecht.

Op zaterdag 8 oktober speelt Kindertheater Kaboem in de bieb van Hoograven een sprookjesachtige voorstelling over Alice in Wonderland, die inmiddels ouder geworden is en moet kiezen tussen Wonderland of oma zijn. Kijk voor andere voorstellingen in bibliotheken in de stad op www.bibliotheekutrecht.nl. Alle activiteiten zijn gratis. Reserveren is wel noodzakelijk, en gaat ook via de website van de bibliotheek.

Kinderen tussen 4 en 12 jaar die lid worden van de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek krijgen het speciale tijdschrift ‘Voor altijd jong’ met Kinderboekenweekkrant cadeau.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten