Roué Verveer en anderen dit seizoen in de Musketon

musketonVrijdag 7 oktober start het 20e Cabaretseizoen in Theater de Musketon, een bewonersinitiatief dat al 20 jaar lang cabaretavonden organiseert in  de wijk Lunetten.

Ook dit seizoen is er een gevarieerd programma met grote beloften en oude bekenden. Van oktober tot maart kunt u maandelijks genieten van een voorstelling in de Musketon. Als eerste komt Roué Verveer; hij is authentiek en behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Op 18 november komt Emilio Guzman, winnaar van de cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. De Utrechtse Matroesjka, hét technocabaretduo van Nederland met dikke beats en harde grappen, speelt 9 december in Lunetten. Op 20 januari volgt Veronique Sodano die met muzikanten op zoek naar de waarheid. Thijs van Meeberg, winnaar van het Leids Cabaret Festival, komt op 10 februari. Het seizoen wordt op 24 maart afgesloten met Niet Schieten; zij vormden 20 jaar geleden het eerste cabaretoptreden in Theater de Musketon.

Een abonnement voor alle zes voorstelling kost € 75,- (CJP, U-pas of 65+ € 60,00), losse kaarten kosten € 14,00 (CJP, U-pas of 65+ € 11,00).
Kaarten en abonnementen kunt u bestellen op: www.theaterdemusketon.nl. U kunt ook mailen naar info@theaterdemusketon.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten