Inwonersenquête en gezondheidspeiling

LogoGemeenteUtrechtHeeft u onlangs een brief over een vragenlijst van de gemeente Utrecht ontvangen? Doe dan mee en maak kans op leuke prijzen!

Woont u in Utrecht en bent u 16 jaar of ouder? Dan bent u mogelijk één van de 22.200 Utrechters die de gemeente uitnodigt om mee te doen aan de Gezondheidspeiling of de Inwonersenquête van de gemeente Utrecht. De brief met inlogcode die u dan ontvangt, geeft u toegang tot de online vragenlijst. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Wilt u helpen om Utrecht beter te maken? Vul dan de vragenlijst in! Want Utrecht maken we samen. Ook maakt u door de vragenlijsten in te vullen kans op 200 euro (bij de Gezondheidspeiling) of een fiets of een Museumkaart (bij de Inwonersenquête). Heeft u geen brief ontvangen en wilt u toch uw mening geven, bel of mail dan naar de Helpdesk via 0800 – 405 0602 of watvindjij@utrecht.nl.

Meer informatie over de Gezondheidspeiling vindt u op www.utrecht.nl/gezondheidspeiling.
Voor meer informatie over de Inwonersenquête kunt u terecht op www.utrecht.nl/watvindjij

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten