HKC Schoolkorfbaltoernooi 2016

hkcOp het korfbalveld van HKC aan de Verlengde Hoogravenseweg is op woensdagmiddag 21 september het schoolkorfbaltoernooi gehouden. 7 Utrechtse basisscholen deden mee met in totaal 15 teams met kinderen uit groep 3 en 4. Het weer was prima, dat hielp enorm, maar het toernooi was natuurlijk nooit gelukt zonder de inzet van alle HKC–vrijwilligers. Iedereen stond toch maar weer klaar op het veld en in de kantine om zo’n 100 basisschoolkinderen en hun ouders (wederom) kennis te laten maken met korfbal in het algemeen en HKC in het bijzonder. Ook dank aan de JUMBO IJsselstein voor de appels die uitgedeeld konden worden.

De kinderen (en leerkrachten en ouders) waren uitermate sportief en enthousiast. Dit leidde tot een gezellige sfeer op het sportveld. Los van het aantal kinderen dat naar aanleiding van dit toernooi besluit om te gaan korfballen, kan gesteld worden dat het sowieso een geslaagd toernooi was.

Winnaars Toernooi A: 1ste plaats Da Costa 1; 2de plaats Da Costa 2; 3de plaats Da Costa 3.
Winnaars Toernooi B: 1ste plaats Gertrudis 2; 2de plaats St Jan de Doper 2; 3de plaats Gertrudis 3

Schoolkorfbal winnaars selfie-wedstrijd
Toernooi A: een superdikke proficiat voor team 1 van de 2de Marnixschool
Toernooi B: een megageweldige felicitatie voor team Gertrudis

De taart voor de klas wordt binnenkort op school gebracht!
(Tekst en foto: Frederike Boonzaaijer)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten