Fysiotherapie Socrates groeit

carola-koorevaar

Carola Koorevaar

Inmiddels alweer 8 maanden geleden heeft Fysiotherapie Socrates aan het Giessenplein, aan de rand van Hoograven, haar deuren geopend. Isabel Boerrigter, als Fysio- Manueel en Handtherapeute voor velen een bekend gezicht in Hoograven en Tolsteeg, vertelt dat in deze 8 maanden vele bewoners van deze, maar ook van aangrenzende wijken, de weg naar haar praktijk hebben weten te vinden. Dat heeft ertoe geleid dat zij onlangs een extra therapeute heeft kunnen aanstellen, Carola Koorevaar, om alle patiƫnten zo spoedig mogelijk en zonder wachtlijsten, te kunnen helpen.

Carola heeft zich, na haar studie Fysiotherapie, ook gespecialiseerd in de techniek van Dry Needling, Medical Taping en in het behandelen van Bekkenpijnen tijdens en na zwangerschap. Zij heeft ruim 3 jaar ervaring opgedaan in particuliere praktijken in binnen- en buitenland, in een verpleeghuis en een revalidatiecentrum. Tevens is zij de fysiotherapeute van de A-selectie van een voetbalclub uit de Alblasserwaard.

Isabel zelf heeft haar vele specialisaties nog uitgebreid met Dry Needling. Voor wie meer over de inhoud van deze technieken wil weten, is een bezoekje aan haar website www.fysiosocrates.nl aan te raden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een vriendelijke benadering staan bij Fysiotherapie Socrates hoog in het vaandel. ‘En het is fijn te zien dat dat door de mensen gewaardeerd wordt en dat het zich vertaalt in een succesvolle opstart van mijn nieuwe praktijk’, zegt Isabel. ‘Het geeft mij het vertrouwen door te gaan op de ingeslagen weg.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten