Werkzaamheden voorrangsplein ’t Goylaan

Hoogtaven-01

Foto’s: Petra van Kuik

Omdat in de praktijk blijkt dat grote voertuigen het nieuwe voorrangsplein aan de ’t Goylaan via de binnenbocht in plaats van de buitenbocht nemen, wil de gemeente een groter deel van de middenberm van het plein verharden. Om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken, werkt de aannemer op zaterdag 24 september aan het voorrangsplein. Bij onverwachte tegenslagen werkt de aannemer door op zondag 25 september. De werkzaamheden kunnen (geluids)hinder veroorzaken. Hiervoor wordt het begrip van omwonenden en andere wijkbewoners en de weggebruikers gevraagd.

Bereikbaarheid Hoograven-Noord en -Zuid
De wijken Hoograven-Noord en -Zuid blijven bereikbaar voor fietsers, voetgangers, gemotoriseerd verkeer en de hulpdiensten. Vanaf zaterdagochtend 24 september 06.00 uur tot maandagochtend 26 september 06.00 uur wordt gemotoriseerd verkeer ter plaatse omgeleid. In Hoograven-Noord is dan met de letterborden H, in Hoograven-Zuid met de letterborden C. De omleidingskaartjes staan op www.utrecht.nl/tgoylaan. Informatie over het openbaar vervoer kunt u vinden op www.u-ov.info.

Bij slecht weer is het mogelijk dat de werkzaamheden uitgesteld worden.
(Bron: Nieuwsflits Gemeente Utrecht)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten