Villa Vrede Got Talent op 24 september 2016

VillaVredeActiviteitIn navolging van de succesvolle Burendag vorig jaar heeft Villa Vrede in 2016 besloten om tijdens Burendag talenten uit de buurt in het zonnetje te zetten. Alle buurtbewoners uit Hoograven zijn welkom op 24 september vanaf 12:00 uur bij Villa Vrede, Wijnesteinlaan 4, Utrecht. Het wordt een druk en leuk programma met muziek, sport en lekker eten. Buren die de buurt op een mooie of unieke wijze fotograferen geven zich op voor de fotowedstrijd en wie een ster is in de keuken meldt zich aan voor ‘Heel Villa Vrede bakt’. Er is kortom genoeg te beleven voor jong en oud.

Programma
Villa Vrede Got Talent start om 12:00 uur en biedt een vol programma. Buren die van sport houden komen aan hun trekken tijdens de volleybalwedstrijd waar sterke teams tegen elkaar strijden voor de eer. Ook is er een meerkamp georganiseerd waar iedereen aan mee mag doen en is het mogelijk om aan te schuiven voor een potje sneldammen. Er zal genoeg muziek en eten zijn om er een gezellige dag van te maken. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

12.00-12.30        Inloop
12.30-13.00        Uitslag fotowedstrijd met als thema Buren
13.00-14.00        ‘Heel Villa Vrede Bakt’
14.00-15.00        Volleybal wedstrijd
15.00-16.15        Meerkamp, dammen en theater
16.15-17:00        The Magic Mumble Jumble band

Een speciale plek voor fotografen en bakfanaten in het programma
Iedereen kent ‘Heel Holland bakt’ wel van de televisie. Voor ‘Heel Villa Vrede bakt’ worden buurtbewoners uitgenodigd om op 24 september hun heerlijke baksels mee te brengen om te laten keuren door de buurt. Daarnaast tonen fotografen (jong en oud ) hun kunsten door hun buurt/buren op een unieke wijze in beeld te brengen. Op 24 september beoordeelt een jury van ‘experts’ de ingezonden foto’s om vervolgens een winnaar te kiezen. Deelnemers melden zich aan door een e-mail te sturen naar info@villavrede.nl. De band Magic Muble Jumble zorgt daarnaast voor gratis muzikaal vertier waarbij iedereen mee kan doen, http://themagicmumblejumble.com/

Wat doet Villa Vrede
Villa Vrede is een ontmoetingsplek en activiteitencentrum in Utrecht waar vluchtelingen en migranten altijd welkom zijn. Het doel van Villa Vrede in Utrecht is mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze simpelweg mogen zijn, een gezicht krijgen, zich veilig voelen, hun sociaal netwerk kunnen opbouwen en gestimuleerd worden tot zelfredzaamheid. Villa Vrede zet zich daarnaast in om ongedocumenteerden (problematiek) een gezicht te geven en dialoog te stimuleren.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten