Vrouwenkoor Malaika zoekt sopranen

vrouwenkoormalaika2015Vrouwenkoor Malaika bestaat momenteel uit 18 enthousiaste dames en is op zoek naar ervaren sopranen. Het koor zingt, over het algemeen a capella, wereldmuziek uit Afrika, Macedonië, Bosnië, Spanje, Israël, Italië, Engeland, Kroatië, Ierland, Japan, enz. De dirigente is Anne Jansen. Er wordt elke week gerepeteerd op dinsdagavond in buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, van 20.00 uur tot 22.00 uur. Kom eens kennismaken, je bent van harte welkom! Zie de website voor meer info en geluidsopnames: www.vrouwenkoor-malaika.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten