Cursus gezond gewicht in oktober

gezondgewicht1Een gezond gewicht geeft minder risico op ziektes als diabetes, gewrichtsklachten, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. Met een gezond gewicht voel je je fit en kun je meer actief leven. Sporten is voor veel mensen een goed medicijn bij stress! Het helpt te ontspannen en positiever te denken.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je last van fors overgewicht (BMI>30) en wil je er samen met andere vrouwen  iets aan doen? Dan is deze groep iets voor jou!

Samen werken aan een gezond gewicht
In een periode van 10 weken ga je samen met een groep vrouwen werken aan een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl betekent gezond eten, genoeg bewegen en op tijd ontspannen.
Er zijn bijeenkomsten met o.a. :

– Informatie en uitwisseling over gezonde voeding en gezonde bereiding
– Informatie over de relatie tussen eten en emoties
– Excursie naar de supermarkt
– Aandacht voor persoonlijke motivatie, successen en valkuilen.

Samen leren & doen
Het veranderen van de dagelijkse gewoonten is niet gemakkelijk. Daarom is er tijdens dit programma veel gelegenheid om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen. Je staat er dus niet alleen voor!

De groep bestaat uit 8 tot 10 deelnemers, die wordt begeleid door een voorlichtster van de GG&GD / Volksgezondheid. Bij een deel van de bijeenkomsten wordt de voorlichting verzorgd door een diëtiste van Careyn of een medewerkster van Indigo. Het sporten gebeurt onder begeleiding van een vrouwelijke fysiotherapeut.

Praktische informatie
Start programma: 10 oktober 2016 van 9.30 tot 12.00 uur
Kosten: €35- voor 10 weken
Let op: voorwaarde = aanvullende ziektekostenverzekering

Locatie: Fysiotherapie Haalboom & van der Kleij, Oud Wulvenlaan 6

Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij:
Fysiotherapie Haalboom & van der Kleij: 030-2880603

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten