Wie wijst de weg in de bieb?

wegwijzerIn alle bibliotheken in Utrecht bestaat een wekelijks spreekuur voor mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen en die op zoek zijn naar voor hen geschikte taalles in de stad. Voor de bibliotheek in Hoograven wordt nu zo’n spreekuurhouder gezocht. Deze wordt de wegwijzer genoemd.

Het spreekuur in de bibliotheek Hoograven is momenteel op dinsdagmorgen van 10:00 tot 12:00 u. Als wegwijzer ben je op de hoogte van wat er zoal in Utrecht aan taalles-mogelijkheden bestaat. Je geeft hierover advies en suggesties. Je krijgt daarbij te maken met mensen uit veel verschillende landen. Het spreekuur doe je zelfstandig na een grondige training en na een inwerkperiode. Op de locatie Hoograven werk je vaak samen met een collega. Je wordt begeleid vanuit de organisatie ‘Taal doet Meer’. Je bent wekelijks 4 tot 8 uur beschikbaar, voor minimaal een half jaar.

Als deze vrijwillige functie je leuk lijkt, kijk dan voor meer info op de advertentietekst achter deze link: http://ww w.taaldoetmeer.nl/2016/08/15/ wegwijzer-taalaanbod-utrecht- overvechthoograven/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten