Triton huldigt zijn olympische roeiers

harold-monica-en-kaj

Harold, Monica en Kaj

Zaterdag 1 oktober om 16:00 huldigt de U.S.R. Triton zijn olympische roeiers op hun loods in Hoograven!

Kaj Hendriks, Harold Langen en Monica Lanz zijn teruggekeerd uit Rio de Janeiro. Nu worden zij gehuldigd op de plek in Utrecht waar zij jaren hebben getraind. Hiermee wil Triton hen graag bedanken voor hun inzet en bijzondere prestatie.

Studentenroeien is een kweekvijver voor roeitalent. Kaj Hendriks, die in Rio een bronzen medaille won met de Holland Acht, had zelfs nog nooit in een roeiboot gezeten voordat hij lid werd bij Triton in 2006. Ook dit jaar start er weer een nieuwe lading studenten bij Triton, potentieel Olympisch kampioenen van 2028!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten