Gezocht: alle Maartens van Utrecht!

eetmeesintmaartenEet mee! Sint Maarten is op zoek naar alle Maartens van Utrecht. In de activiteitenweek van Sint Maarten, van zaterdag 5 tot en met vrijdag 11 november 2016, kunnen inwoners van Utrecht een of meerdere gasten bij hen thuis aan de eettafel uitnodigen om samen een maaltijd te delen. Maar niet zomaar. Gasten uitnodigen kan in dit kader alleen als je Maarten heet of als je naam hiervan is afgeleid, zoals Martin, Murathan, Maartje, Mart, Maartje, Myrddin of Marthe. Of als er een link is met Maarten in de achternaam, straatnaam, de naam van een bedrijf of instelling.

Feest van het delen
Eet mee! Sint Maarten is onderdeel van het programma voor de Maartensviering 2016. Dit jaar is het 1700 jaar geleden dat Sint Maarten, de schutspatroon van Utrecht, geboren werd. In het programma van 2016 staat de Sint Maartengedachte van het ‘feest van het delen’ centraal. Delen kun je op allerlei manieren: je kunt je goederen, gaven en talenten delen, maar je kunt ook delen in solidariteit en duurzaamheid. En in ons geval deel je dus het eten.

Match voor Maartens
Eet mee! Sint Maarten is op zoek naar ‘Maartens’ die gasten willen ontvangen aan de eettafel in de week voorafgaand aan Sint Maarten, van 5 november tot en met 11 november. Wie mee wil doen kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sintmaarten@eetmee.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging, waarin we je vragen je mogelijkheden en beperkingen door te geven. Vervolgens maken we een mooie match. Omdat het delen centraal staat heeft het eetadres (‘Maarten’) de regie, maar zorgen alle gasten voor een aandeel in het etentje. Deelname is gratis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten