Binnenkort weer kinder- en tienerkledingbeurs

Op vrijdagavond 23 september en zaterdagochtend 24 september is er een grote kinder- en tienerkledingbeurs in Buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77 in Utrecht. Er is winterkleding in de maten 50 – 176 en tienermaten. Daarnaast zijn er ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen te koop.

Kledingbeurs2016Verkoop
Vrijdagavond 23 september van 20.30 – 22.00 uur en zaterdagochtend 24 september van 9.30 – 11.30 uur is iedereen welkom. Klanten die kleding hebben ingebracht, kunnen op vrijdag 23 september van 19.30 – 20.30 uur met voorrang winkelen. Boven op de prijs van de kleding wordt bij de kassa 15% organisatiekosten in rekening gebracht. Kinderen, tassen, wandelwagens of buggy’s zijn niet toegestaan in de verkoopruimtes. Op zaterdagochtend is er een speciale speelhoek voor de kinderen. Er is géén pinautomaat aanwezig.

Inleveren kleding
Een klantnummer aanvragen kan via www.beurzenhoograven.nl vanaf vrijdag 2 september, 20.00 uur. Er is plaats voor 250 klanten die kleding, maximaal 40 stuks, in kunnen leveren. Na aanvraag van een klantnummer dient de kleding thuis gelabeld te worden volgens de richtlijnen. Van de vastgestelde prijs van de verkochte kleding wordt 15% voor de organisatiekosten ingehouden. Verdere informatie (hoe en waar inleveren, richtlijnen labelen) ontvangt men na aanvraag van een klantnummer en is vindbaar op www.beurzenhoograven.nl.

Organisatie
De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al meer dan 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). Op de beurs worden tweedehands goederen ingebracht en verkocht zonder winstoogmerk. De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een krappe beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten