Proeflessen Zumba bij dansschool Mandali

Ben jij er klaar voor om je conditie te verbeteren? Dat is waar Zumba over gaat. Zumba betekent snel bewegen en veel plezier hebben. Dans op Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse muziek, zonder dat je de pijn voelt, werk je hard en verbrand je veel calorieën. Salsa dansschool Mandali geeft nu ook Zumbales aan de Jutfaseweg!

Zumbales2016Gratis proeflessen tijdens de Open Huizen op zondag 11 september, zondag 9 oktober en zondag 13 november.
Tijd: 10.00 tot 11.00 uur, alle niveaus zijn welkom.
Locatie: TopTeam Fitnesscenter, Jutfaseweg 178
De contributie voor 10 lessen bedraagt € 75,=.

Zumba is een geregistreerde merknaam en de dansinstructeur van Salsa Mandali, François Sarr, heeft dan ook zijn diploma gehaald en een licentie aangeschaft om lessen met de naam Zumba te mogen geven. Natuurlijk geeft hij ook een persoonlijk tintje aan de Zumbalessen.

Dansschool Mandali bestaat al lang. François Sarr – geboren in Dakar, Senegal – begon in 2002 zijn eigen dansschool: Mandali is Senegalees voor “Wow! Kijk!”. De school geeft ook salsalessen en workshops op andere locaties in Utrecht. Zie voor meer informatie de website en de Facebookpagina.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten