FSC-planken voor kerstbomen gezocht

KlimrekNR

Houten klimrek in Nieuw Rotsoord

Mogelijk geniet u nu nog heerlijk van de najaarszon, maar de zomer loopt duidelijk wel op z’n eind. Over een paar maanden is het Kerst en knallen we het jaar 2017 in. Regeren is vooruitzien en in dit kader roept Kinderboerderij Nieuw Rotsoord de hulp in van wijkbewoners voor het gratis beschikbaar krijgen van vurenhouten planken, liefst met een FSC-keurmerk. Klusvrouw ’s Jean Rensing wil daarmee houten kerstbomen maken. Nieuw Rotsoord zal deze bomen gaan verkopen en genereert hiermee inkomsten. De kinderboerderij is daarom op zoek naar planken van een willekeurige lengte, maar met een dikte van 18 mm en een breedte van 120 of 200 mm. Beschikt u over een restant planken of weet u een adres waar zulk hout opgehaald kan worden? Belt u dan met ’s Jean Rensing op telefoonnummer 06-40711633. Bij voorbaat dank!

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten