Proefles cursus Aquarelleren

MuziektentLucasBolwerk1930AquarelAPolOp maandagavond 5 september om 20.00 uur is er een proefles voor de cursus Aquarelleren in buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77. Helma van der Burgh geeft deze proefles en cursus. Zij volgde zelf jarenlang diverse schildercursussen en wil nu graag haar kennis en enthousiasme voor het schilderen met anderen delen. De cursus Aquarelleren start op maandagavond 26 september van 20.00 tot 22.00 uur en is zowel voor beginners als gevorderden. De kosten zijn Euro 130,- voor negen lessen. Meer informatie en opgeven voor de proefles en/of cursus: helmavanderburgh@planet.nl of www.helmavanderburgh.exto.nl(Tekst: Evelien Baljet)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten