Hoe is jouw zomer?

NieuwRotsoordzomer2016 (Kopie)De redactie van de wijkkrant is benieuwd hoe wijkbewoners de zomer doorbrengen in de wijk. Heb je een heerlijke middag waterpret gehad in ’t Raafje of Speeltuin de Kameleon, was je in een van de buurthuizen voor een zomerse maaltijd of andere activiteit, heb je pizza gegeten en film gekeken aan de Linschotensingel, of heb je lekker door de wijk gewandeld of gefietst? Ga je nog iets leuks doen? En heb je daar een foto van? Stuur deze dan met vermelding van je naam en plek waar de foto genomen is vóór 15 september as. naar mailadres redactieaanzet@yahoo.com. Wie weet zie je je foto terug in de volgende papieren wijkkrant!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten