Rommelroute in Lunetten

rommelroute-lunettenOp zaterdag 27 augustus vindt in Lunetten een Rommelroute plaats. Tientallen Lunettenaren openen hun huis (of voortuin of garage) om hun overtollige huisraad, vergeten speelgoed, te klein geworden kleding en nog veel meer te verkopen. Bezoekers van de Rommelroute kunnen van straat tot straat lopen of fietsen en de leukste koopjes eruit pikken. Een handige manier om voordelig aan spulletjes te komen!

De Rommelroute Lunetten duurt van 10:00 tot 15:00 uur. Een lijst met deelnemende adressen (die nog voortdurend aangevuld wordt) mét plattegrond is te downloaden op aspidistra.nl/plattegrond.html. Er is ook een Facebook-evenement aangemaakt (“Rommelroute Lunetten”) voor leden van het Prikbord Lunetten, een besloten groep.

Bewoners van Lunetten die alsnog op de lijst willen kunnen vóór vrijdag 26 augustus 18:00 u. contact opnemen via het Prikbord.

Op het Prikbord is altijd een levendige handel in tweedehands artikelen, en het idee ontstond om dat op één dag te doen, zodat je dan, als koper of verkoper, in één moeite klaar bent.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten