Tennisvereniging At Risk gaat voor duurzaam

LED-baanverlichtingDe Utrechtse tennisvereniging At Risk in Lunetten heeft tien verlichte banen. ‘Al een tijdje waren we op zoek naar een goede leverancier voor LED-verlichting. En die hebben we gevonden. SALED is op 16 augustus begonnen  met de plaatsing van onze nieuwe LED-baanverlichting”, aldus Elmer de Klein, voorzitter van At Risk. De nieuwe verlichting is niet alleen een stuk zuiniger in verbruik, 30-40%, maar gaat ook een stuk langer mee. En de verlichting is bovendien beter. “De leden hebben ’s avonds veel meer en beter licht om te spelen. En dat is voor ons een prachtige combinatie. Een duurzame vereniging en meer spelcomfort gaan dus goed samen.” Eind vorige week is de plaatsing afgerond. Precies op tijd, want voor eind augustus staan de clubkampioenschappen gepland.

Wil je meer weten over tennissen bij At Risk? Kijk op www.atrisk.nl of kom even langs, Olympus 1.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten