Kwestie van Smaak op nieuwe locatie

Locatie Kwestie van SmaakAfgelopen mei is wijn- en whiskyhandel Kwestie van Smaak verhuisd van de tijdelijke locatie van 50 m2 naar een definitief winkelpand met een oppervlak van 150 m2 50 meter verderop. Veel wijkbewoners hebben zich niet laten afschrikken door de bouwactiviteiten die er nog zijn in de directe omgeving, en de nieuwe winkel al ontdekt. Dat is fijn, want, aldus Kwestie van Smaak: ‘Het is echt prachtig geworden!’ Door de extra vierkante meters is er in de winkel plek voor nieuwe producten zoals verschillende soorten rum, primitivo uit Puglia, een pinot noir en een pinot grigio uit Roemenië, oudere jaargang wijnen uit de familiekelder, een aantal whisky collector items en nog veel meer. Het proeflokaal heeft ook een flinke upgrade ondergaan. Er is meer ruimte en een eigen keuken.

Natuurlijk zijn er ook weer verschillende proeverijen gepland in de nieuwe winkel, en een aantal bijzondere evenementen, sommige al heel binnenkort. Neem daarvoor gerust een kijkje op de website of op de Facebookpagina van Kwestie van Smaak. Nog leuker is het om een keertje te komen kijken in de winkel. U vindt Kwestie van Smaak aan het eind van het voorlopige straatje dat, vlakbij De Helling en schuin tegenover de brandweer, het bouwterrein oploopt. Het adres is Helling 11. Van harte welkom!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten