Zomerse picknick HOTZO

0aHOTZOlogoHOTZO, de vereniging van zelfstandige ondernemers in Utrecht–Zuid organiseert op donderdag 1 september een zomerse picknick. De bijeenkomst vindt plaats bij Kinderdagverblijf Jolie in Lunetten en start om 19:00 uur. Tijdens de picknick zal de directeur van Jolie, Hanny Reuser vertellen over haar activiteiten in de wijk Lunetten.

De zomerse picknick, inmiddels de 6e editie, vindt ieder jaar ergens anders plaats in Utrecht-Zuid. Op deze manier probeert HOTZO de binding met de bewoners in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Lunetten te versterken. Daarnaast is de picknick altijd het moment voor geïnteresseerden om kennis te maken met HOTZO. De picknick is daarom niet alleen toegankelijk voor HOTZO-leden, maar ook voor geïnteresseerden, bij voorkeur zelfstandig ondernemers uit de wijken van Utrecht-Zuid. Leden en niet-leden kunnen zich aanmelden via de website van HOTZO.

HOTZO, is vereniging die tot doel heeft om de onderlinge collegialiteit, net-werkvorming en kennisdeling van ondernemers uit Hoograven, Tolsteeg, Lunetten en de Bokkenbuurt te bevorderen, het geven van impuls voor het genereren van meer business en daardoor een levendiger en bloeiende wijkeconomie bij voorkeur door alle bevolkingsgroepen en sociale klasse heen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten