Prikbord Hoograven op Facebook

PrikbordHoogravenSinds kort heeft Hoograven – en daar horen Tolsteeg en de Bokkenbuurt natuurlijk bij! – een eigen digitaal prikbord op Facebook: Prikbord Hoograven. Het prikbord is de opvolger van de ‘Weggeefhoek Hoograven, Lunetten, Transwijk en Rivierenwijk’.  Beheerder Aefke ten Hagen: ‘De weggeefgroep is een prikbord geworden om ‘m wat breder te maken. Ik merkte de behoefte bij mensen om ook andere berichten te plaatsen. Nu is het dus mogelijk om alles wat er gebeurt in de wijk te delen op Prikbord Hoograven: van het weggeven van speelgoed, kleding of boeken tot het aankondigen van leuke evenementen. En mensen die een eigen bedrijfje hebben, zijn ook welkom om zich voor te stellen. Kortom: het prikbord gaat over alles wat er in de buurt gebeurt.’

Het prikbord is voor alle bewoners uit de wijk. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan de beheerder even een berichtje.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten