Dansmiddag in De Klanksteen

KlanksteenSalsamiddagOp zondagmiddag 28 augustus organiseert Stichting De Klanksteen vanaf 13.00 uur een Dansmiddag met demonstraties uit alle windstreken op het Tolsteegplantsoen. Om 13.00 uur zal de 14-jarige Pop schoolband The View van het Gerrit Rietveld College de spits afbijten.  Er zijn verschillende gratis workshops dansen, voor volwassenen en kinderen. Deze worden gegeven door de dansscholen My Motion, Tropicadans en de Dansproeverij uit Utrecht Zuid. Het slotoptreden is om 16.30 uur van de Griekse Dansgroep Pigasos uit Utrecht in originele Griekse klederdracht en onder de muzikale begeleiding van het Duo Lamazi. Er zijn de hele middag passende Salsa en Griekse hapjes verkrijgbaar. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is er voor de kinderen ook nog een springkussen!

Het volledige programma
13.00 uur Band The View (14-jarige Pop schoolband van het Gerrit Rietveld College)
13.30 uur My Motion Dansteam (o.a. streetdance,breakdance en prinsessenballet)
14.00 uur Tropicadans (workshop Salsa voor kinderen en voor volwassenen)
15.00 uur My Motion Dansteam (o.a. streetdance,breakdance en prinsessenballet)
15.30 uur Dansproeverij (kinderdansles 1,5 tot 4 jaar + workshop volwassenen)
16.30 uur Griekse Dansgroep Pigasos onder begeleiding van het Duo Lamazi

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten