Op en om station Utrecht Vaartsche Rijn

5 reacties

 1. Jack schreef:

  Blij dat dit mooie station open gaat!
  Is er ook al iets bekend of de fietsenstalling(en) vanaf 22 augustus open zijn en wat dan de openingstijden zijn?

  • Wilma te Velde schreef:

   Hallo Jack,

   Dat is bij ons nog niet bekend, en ook op de site van de NS kon ik het niet vinden. Als ik het weet, laat ik het je horen.

   Vriendelijke groet, Wilma te Velde

   • Jack schreef:

    Ik zag aan de kant van de Oosterkade wel wat bedrijvigheid in de fietsenstalling en er ook OV staan. Meer concreets heb ik verder ook nog niet ontdekt.
    Jack.

 2. Jack schreef:

  De fietsenstalling aan de Oosterkadezijde is open. 7 dagen per week en zolang er treinen stoppen/vertrekken (dus open alle dagen tot 1.20 uur ’s nachts en maandag tot en met vrijdag vanaf 5.10 uur, zaterdag vanaf 5.30 uur en zondag 6.55. Op feestdagen gelden andere tijden). Eerste 24 uur is gratis (stallen met je OV-kaart) en er kunnen 650 fietsen gestald worden. Uitgiftepunt OV-fiets.
  Verder zijn er 2 NS-kaartautomaten. Eentje aan de Westerkadezijde en de andere aan de Oosterkaderzijde.

  • Wilma te Velde schreef:

   Hallo Jack,

   Je hebt de informatie ook gevonden, zie ik, fijn! Aan de Baden Powellweg zijn ook nog onbewaakte stallingsplekken voor fietsen. NS gaat monitoren hoe druk ’t de komende tijd in de bewaakte stalling aan de Oosterkade wordt. Tot die tijd gaat de bewaakte stalling aan de Westerkade (met zo’n 150 plekken) (nog) niet open. Ik was er vanmiddag even, en de stalling was nog lang niet vol. Maar dat kan natuurlijk snel veranderen.

   Vriendelijke groet, Wilma te Velde

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten