Gezocht: alle Maartens van Utrecht

LogoEetMeeEet mee! Sint Maarten is op zoek naar alle Maartens van Utrecht. In de activiteitenweek van Sint Maarten, van zaterdag 5 tot en met vrijdag 11 november 2016, kunnen inwoners van Utrecht een of meerdere gasten bij hen thuis aan de eettafel uitnodigen om samen een maaltijd te delen. Maar niet zomaar. Gasten uitnodigen kan in dit kader alleen als je Maarten heet of als je naam hiervan is afgeleid, zoals Martin, Murathan, Maartje, Mart, Maartje, Myrddin of Marthe. Of als er een link is met Maarten in de achternaam, straatnaam, de naam van een bedrijf of instelling.

Feest van het delen
Eet mee! Sint Maarten is onderdeel van het programma voor de Maartensviering 2016. Dit jaar is het 1700 jaar geleden dat Sint Maarten, de schutspatroon van onze stad, geboren werd. In het programma van 2016 staat de Sint Maartengedachte van het ‘feest van het delen’ centraal. Delen kan op diverse wijzen vormgegeven worden; delen van goederen, gaven, talenten maar ook in solidariteit en duurzaamheid. Of dus het delen van eten.

Match voor Maartens
Eet mee! Sint Maarten is op zoek naar ‘Maartens’ die gastheer of gastvrouw willen zijn en naar mensen die graag bij een van de Maartens aan willen schuiven voor een gedeelde maaltijd. Na aanmelding maakt Eet mee! een mooie match voor verschillende Maartens. Wie mee wil doen, als ‘Maarten’ of als gast van een ‘Maarten’ kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sintmaarten@eetmee.nl. Omdat het delen centraal staat heeft Maarten de regie, maar nemen alle gasten een aandeel in de maaltijd mee.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten