Liesboschpad tijdelijk open voor Hoograven Zuid!

Goed nieuws voor wijkbewoners in het zuidelijkste stukje van de wijk! Het Liesboschpad – achter de roeiverenigingen – zal tijdens de weekendafsluiting (ivm de werkzaamheden aan de ’t Goylaan) van vrijdagavond 22 juli tot maandagmorgen 25 juli tijdelijk open zijn voor autoverkeer vanuit  Hoograven Zuid. Het verkeer kan dan via de Ringwade, Liesboschbrug, Winthontlaan en Mauritiuslaan naar de Europalaan rijden.

4 reacties

 1. Marijke de Ruiter schreef:

  Vraagje: hoe kom ik met de auto vanaf het Liesboschpad op de Ringwade. Heb het net even met de fiets gedaan, maar met de auto lukt het niet… Er zit een behoorlijke berm met hoogteverschil tussen de beide wegen. Hoor het graag (dd 16 juli 2016)

 2. Marijke de Ruiter schreef:

  En als ik dan toch bezig ben: tot wanneer duurt de afsluiting? Op een lichtkrant langs de ’t Goylaan staat 25-7 om 18.00 uur. Op de gele borden staat tot 25-7 om 06.00 uur. Scheelt toch 12 uur…

  • Wilma te Velde schreef:

   Hallo Marijke, het bericht over het openstellen van het Liesboschpad is afkomstig uit de nieuws brief van het Wijkbureau. Zie https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/wijken/wijk-zuid voor meer berichten, en ook veel uitgebreidere berichtgeving over alles omtrent de ’t Goylaan. Bij het wijkbureau kun je ook terecht met je vragen. Succes! Vriendelijke groet, Wilma te Velde

 3. Wilma te Velde schreef:

  Hallo Marijke, het bericht over het openstellen van het Liesboschpad is afkomstig uit de nieuws brief van het Wijkbureau. Zie https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/wijken/wijk-zuid voor meer berichten, en ook veel uitgebreidere berichtgeving over alles omtrent de ’t Goylaan. Bij het wijkbureau kun je ook terecht met je vragen. Succes! Vriendelijke groet, Wilma te Velde

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten