Nieuw KBTR pad in Lunetten

KBTRpadVanaf deze maand is het mogelijk bij Fort Lunet IV, Oude Liesbosweg 68, met uw kind het ‘KBTR pad’  te lopen. Het ‘KBTR pad’  is een korte wandelroute met opdrachten, voor kinderen tussen ongeveer twee en zes jaar oud. De route gaat over het terrein achter ‘De Smaak van Lunet’ op Fort Lunet IV. Het ‘KBTR pad’ is als idee beter bekend als ‘kabouterpad’ en kan op meerdere plekken in Nederland op terreinen van Staatsbosbeheer gelopen worden. Omdat de dagbestedingslocatie van ZOMO in Utrecht is en de ‘Utregse KBTR’ een bekend (en door velen gewaardeerd) gegeven is in de stad, heeft ZOMO de vrijheid genomen deze afbeelding te gebruiken. ZOMO hoopt dat de eigenlijke ontwerper van KBTR het kan waarderen dat de beeltenis op deze manier gebruikt wordt op het fort.

Wilt u het KBTR pad komen lopen? Kom dan gewoon langs bij ZOMO Fort Lunet IV en  loop even binnen bij ‘De Smaak van Lunet’ voor een kaboutermuts en de opdrachtenlijst. Voor slechts 1,50 euro per kind (inclusief limonade) kan de route gelopen worden. Voor meer info over ZOMO en/of activiteiten en mogelijkheden bij Fort Lunet IV kijk op: www.zomozorg.nl of www.fortlunet4.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten