Sporten Voor Je Deur bestaat 1 jaar!

totaal activiteit leukSporten Voor Je Deur is een buitensportclub die bootcamp verzorgt. Het idee is dat je samen met buurt/dorpsgenoten voor je huisdeur traint. Het is een volledige workout waarbij kracht en cardio afwisselend aan bod komen. Elke week een andere afwisselende les die voor iedereen geschikt is, want de oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden. Ook in Hoograven en Tolsteeg wordt gesport voor de deur! Het begon hier vorig jaar allemaal met een oproepje op de Hamersplantsoen eo. Facebookgroep, om te polsen of er belangstelling was. Inmiddels sporten er veel buurtgenoten mee!

Voor de eerste verjaardag van Sporten Voor Je Deur zijn de deelnemers vorige week getrakteerd op een aantal clinics: hardlopen, boksen en yoga. Dit was een groot succes en zal daarom in het najaar een vervolg krijgen.

Locaties en tijden in Hoograven en Tolsteeg:
Hamersplantoen ma 18.45, 19.45, do 20.30, zo 9.00
Tolsteegplantsoen di 19.15
Voor sporthal Hoograven do 19.15

Lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan een email naar info@sportenvoorjedeur.nl. Momenteel loopt de actie: 1 maand gratis sporten. Meer info is te vinden op de website www.sportenvoorjedeur.nl.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten