Fietsgraveeractie op Smaragdplein

Fietsgraveeractie2016Op dinsdag 5 juli kunt u bij winkelcentrum Smaragdplein (en ook bij station Lunetten) gratis uw fiets laten graveren door Centrum Fietsdiefstal. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur op het Smaragdplein (tussen 16.00 en 18.00 uur op station Lunetten). Neem wel een legitimatiebewijs mee.

Gegraveerde fietsen zijn herkenbaar en moeilijker te verkopen als ze gestolen zijn. Ook kan de politie bij terugvondst van gestolen fietsen de eigenaar eerder opsporen.

En wat kunt u nog meer doen om fietsdiefstal te voorkomen?
Fietsen worden soms niet of niet goed afgesloten en zijn daardoor een makkelijke prooi voor fietsendieven. De medewerkers van de Gemeente Utrecht afdeling Toezicht en Handhaving, de afdeling Veiligheid, politie en Centrum Fietsendiefstal informeren u graag op bovengenoemde locaties over hoe u uw fiets goed en veilig kan stallen. Neem wel een legitimatiebewijs mee! 
En kijk voor meer tips op de website van de politie.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten