Opening eindexpositie HKU in de voormalige Pastoefabriek

HKU_exposure2016De studenten van de afstudeerrichting Fine Art and Design in Education hebben zich de afgelopen jaren zowel tot docent beeldende kunst en vormgeving als tot kunstenaar ontwikkeld. Zowel het docentschap als het kunstenaarschap hebben tijdens de opleiding grote aandacht gekregen, waarbij het analytisch denken, het doen van (artistiek)onderzoek, de beeldende vaardigheden en de conceptuele vaardigheden in beide vakgebieden zijn toegepast. Steeds heeft de student zich verhouden tot zijn kunstenaarschap in combinatie met het docentschap, waarbij het beeldend onderzoek hand in hand is gegaan met de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het afstudeerwerk is twee weekenden lang te bezichtigen in de Pastoefabriek, Rotsoord 3. De opening is op 24 juni. Om 16.00 u gaan de deuren open en bent u van harte welkom, om 19.00 u is de officiële opening.

Deze expositie maakt deel uit van HKU BEELDENDE KUNST. In het ateliergebouw op de Tractieweg is de expositie van Fine Art te bezichtigen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten