Fête de la Musique in het Tolsteegplantsoen

Klanksteen_juni2016_DEF-2Op zondagmiddag 26 juni vindt vanaf 13.00 uur in De Klanksteen op het Tolsteegplantsoen “Fête de la Musique” plaats, het internationale en traditionele muziekfeest tijdens de zonnewende. Vermeldenswaardig hierbij is, dat wij als enige organisatie in Utrecht dit muziekfeest in ere houden!

Het kwartet Tri Amezeg, begonnen als duo en daarna via een trio uitgebreid tot kwartet, bijt het spits af met een mix van luchtige en melancholische Bretons/Keltische Folk. Daarna is het de beurt aan Paradise Punch met sferische liedjes vol passie, liefde en veel inhoud. De allround coverband J. Streetband van zes buurmannen uit Utrecht-Zuid treedt vanaf 14.15 uur op met ‘60s soul, ‘70s pop en hedendaagse muziek. Vervolgens speelt Jollyfish, een feelgood bandje met lekkere geluiden en eigen Folk en Bluegrass liedjes. De muzikale middag wordt afgesloten door de 5-mans formatie The Deaf Aids, de Utrechtse Beatles Tribute band, ondersteund door het strijkkwartet The Strawberry Strings. Wijkgenoten en anderen zijn van harte welkom!

Het programma mét de begintijden:
– 13.00 uur Tri Amezeg 
– 13.20 uur Paradise Punch 
– 14.15 uur J.Streetband 
– 15.15 uur JollyFish 
– 16.15 uur Deaf Aids + The Strawberry Strings

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten