Golden Oldies Festival op winkelcentrum Smaragdplein

GoldenOldiesfestival2016Op donderdag 23 juni organiseert winkelcentrum Smaragdplein speciaal voor het oudere publiek het Golden Oldies Festival. Winkelcentrum Smaragdplein wil de oudere bezoekers d.m.v. dit festival bedanken voor hun loyaliteit. Het Golden Oldies Festival vindt plaats van 13:00 tot 16:00 op de parkeerplaats en is gratis toegankelijk. Het belooft een gezellige, muzikale middag te worden.

De eerste editie van het Golden Oldies Festival wordt geopend door burgemeester Van Zanen, waarna de gezellige activiteiten van start gaan. Tijdens het Golden Oldies Festival kunnen bezoekers meedoen aan de gratis muzikale bingo met leuke prijzen en zijn er verschillende live optredens van plaatselijke artiesten. Ook is er voor de bezoekers gedacht aan een gratis hapje en drankje.

Naast alle activiteiten zijn er op het festival verschillende organisaties aanwezig die hun diensten en activiteiten presenteren op het gebied van gezondheid, zorg en veiligheid. Meer informatie is te vinden op de website of de Facebookpagina van het winkelcentrum.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten