Openstelling hoofdrioolgemaal tijdens Utrechtse Waterweek

gemaal-van-ringelenstein-3270mUtrecht staat deze week, van 12 tot en met 19 juni, in het teken van water. En niet alleen vanwege de vele regen! De Utrechtse Waterweek wordt georganiseerd door Utrecht Natuurlijk in samenwerking met verschillende partners in de stad. Het thema is: Wijs met water.

Tijdens deze week wordt het hoofdrioolgemaal aan de Baden Powellweg op twee dagen voor bezoekers geopend. Daal af in hoofdrioolgemaal De Ringelenstein en hoor het geraas van de pompinstallatie. Vanmiddag is er om 13.00 uur een excursie, en op zaterdag 18 juni zijn er excursies om 13.00 en 14.30 uur. Opgeven hiervoor kan via de site. De organisatie hoopt dat veel omwonenden een kijkje komen nemen. 

Op de site van Utrecht Natuurlijk staat het hele programma: http://www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten