Open dag dierenkliniek Hoograven

dierenkliniek1Op zaterdag 11 juni is het van 14.00 tot 16.00 uur open dag bij dierenkliniek Hoograven aan de Detmoldstraat 10. Op deze dag is er een leuke en leerzame tocht door de dierenkliniek. Er zijn activiteiten om kennis te maken met de wereld van de dierenartsen en assistenten. Bij elke ruimte in de praktijk is een uitleg wat er gedaan wordt en hoe dat in zijn werk gaat. Er is een demonstratie televerdoving om 14.30 en om 15.30 uur. Televerdoving is een techniek om dieren te verdoven door middel van een blaaspijp. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij tijgers en leeuwen.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
(Tekst: Evelien Baljet)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten