Succesvolle collecte Oranje Fonds voor Nieuw Rotsoord

GeitNieuwRotsoordHet Oranje Fonds bood dit jaar verenigingen, instellingen en stichtingen de gelegenheid hun financiële positie enigszins te versterken door hen 50% van de collecte-opbrengst te schenken; Nieuw Rotsoord heeft hiervan dankbaar gebruik gemaakt. Acht collectanten gingen tussen 17 en 21 mei één of meerdere avonden met hun collectebus op pad in de wijk Oud Hoograven Zuid en Nieuw Rotsoord kreeg veel sympathie bij bewoners. Mede de recente diefstal waarbij één collectebus met inhoud en het fooienpotje werden ‘buit’ gemaakt, sprak bewoners aan en dat resulteerde in een extraatje in de collectebussen.

Ongetwijfeld hebben (social) media als vermelding in Wijkkrant AANZET als twitterberichten vanuit VOORUIT Hart voor ZuidOost positief bijgedragen aan de opbrengst. Collectanten hadden erg spontane en leuke gesprekken maar hebben helaas ook kunnen ervaren dat er angst heerst bij mensen die weigerden aan de deur te komen. Bij het Oranje Fonds aan de Maliebaan in Utrecht moest de inhoud van alle collectebussen handmatig worden geteld. Een extern bedrijf verzorgt nog een extra machinale telling. De voorlopige opbrengst is € 1.120,00, waarvan € 560,00 voor Nieuw Rotsoord! Het geld zal besteed worden aan de aanschaf van een gecertificeerde wip en kinderfietsjes.

De leiding alsmede de vrijwilligers/collectanten van Nieuw Rotsoord willen hierbij alle bewoners hartelijk danken voor de bijdrage die zij hebben gegeven aan het Oranje Fonds.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten