Babykleertjes gezocht!

SlimmeBoefjesWBZuid2016In het voorjaar van 2012 is stichting Slimme Boefjes opgericht. Het doel van Slimme Boefjes is (aanstaande) ouders met een kleine beurs aan een babyuitzet te helpen. De stichting zamelt daarvoor babyspullen in op verschillende plekken  in het land. Hiervan worden zgn. Baby StartKids gemaakt met daarin de basisbenodigdheden die de kraamzorg adviseert voor de eerste maanden van een pasgeborene. Voordat ingezamelde babykleding in een Baby StartKid komt, wordt het natuurlijk gewassen, gestreken en zorgvuldig gesorteerd op kleur.

In Hoograven is Slimme Boefjes inmiddels ook behoorlijk actief. Al een paar jaar is de stichting verbonden aan de grote halfjaarlijkse kledingbeurzen in de wijk. De babykleding die na afloop van de beurs over is, wordt opgehaald en gebruikt voor de Baby StartKids. En sinds begin dit jaar staat er een inzamelbak voor babykleding in het consultatiebureau in De Gravin aan de ’t Goylaan 75. De stichting is heel blij met babykleding tot en met maat 68/74, maar ook met andere babyspullen als kruiken, dekentjes, slaapzakjes, hydrofiele luiers en washandjes.

1 reactie

  1. Tjitske schreef:

    Geweldig dat Slimme Boefjes nu flink voet aan de grond heeft gekregen in Hoograven!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten