Weekendwerkzaamheden aan de ’t Goylaan

InritOudWulvenplantsoen

Inrit naar Hart van Hoograven bijna klaar.

Zoals al eerder gemeld, start de aannemer binnenkort met de werkzaamheden aan de zuidkant van de ‘t Goylaan. Voorafgaand daaraan is het afgelopen weekend en wordt het komend weekend hard doorgewerkt.

De vernieuwde inrit vanaf de ‘t Goylaan naar het Oud-Wulvenplantsoen en winkelcentrum Hart van Hoograven is inmiddels nagenoeg klaar. Als alles gaat volgens de planning wordt de inrit op vrijdag 3 juni weer opengesteld voor het verkeer.

De werkzaamheden van het komende weekend starten op donderdagavond 2 juni met voorbereidingen. Vanaf vrijdag 3 juni wordt het verkeer weer geregeld door verkeersregelaars. Op vrijdagavond wordt het verkeer op de tijdelijke rijbaan in de middenberm overgebracht naar de nieuwe rijbaan aan de noordkant. In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 juni past de aannemer de markering van de tijdelijke rijbaan aan. Werkzaamheden die geluidshinder veroorzaken, vinden plaats vóór 21.00 uur. Op zaterdag werkt de aannemer van 8.30 tot 17.00 uur aan de verkeerslichten. Zondag 5 juni staat ingepland als een reservedag. Als slecht weer voor vertraging heeft gezorgd, werkt de aannemer ook op die dag. In de nacht van zondag 5 op maandag 6 juni vindt de omklap van de zuidelijke rijbaan naar de tijdelijke rijbaan in de middenberm plaats. Op maandag start dan het werk aan de zuidelijke rijbaan, fase 3 van de herinrichting. Verkeerslichten nemen het werk van de verkeersregelaars weer over.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum via telefoon 14 030 of email tgoylaan@utrecht.nl. Ook kunt u terecht op de website: utrecht.nl/tgoylaan. Wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Kom dan naar het inloopspreekuur op elke donderdag van 15.30 tot 16.30 uur bij het Wijkbureau aan de ’t Goylaan 75.

Bron: Bewonersbrief werkzaamheden aan ’t Goylaan van de gemeente

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten