Avondvierdaagse 2016 verlaat van start

Avondvierdaagse2016

Op de fiets naar startpunt Koningsweg!

De avondvierdaagse – hét jaarlijkse wandelevenement voor leerlingen van de basisscholen, maar ook andere wandelaars – begon dit jaar niet op maandag, zoals in andere jaren, maar op dinsdag. Spelbreker was het weer. Al de hele maandag dreigden onweersbuien in de avond Utrecht te bereiken. Rond een uur of 4 besloot de SGWB, de wandelvereniging die de vierdaagse voor ons deel van de stad organiseert, de tocht van die avond daarom af te gelasten. Algemeen leider Koningsweg Roland van Soest hierover op de website: ‘Daar de veiligheid voor de organisatie voorop staat, is de eerste dag niet doorgegaan; niet alleen in de stad Utrecht, maar in de hele provincie zijn de wandelingen afgelast.’ Dinsdagavond was het beter weer en kon het evenement toch starten. Deze editie gaat daarmee de boeken in als een avonddriedaagse.

Voldoende verkeersregelaars
Dit jaar kunnen zowel de 5 als de 10 kilometer weer gelopen worden. Het vorig jaar zag de organisatie zich genoodzaakt de 10 kilometertochten te laten vervallen omdat er niet voldoende verkeersregelaars waren. Gelukkig zijn er voor dit jaar voldoende mensen bereid gevonden het verkeer rondom de wandelaars te regelen. De wijkkrant wenst alle meewandelende wijkbewoners  gezellige en vooral ook droge wandelingen toe!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten