Kunstroute in winkelcentrum Smaragdplein

Kunstroute Persbericht 2016Op zaterdag 28 mei vindt in winkelcentrum Smaragdplein voor de eerste maal een kunstroute plaats. Verspreid over het winkelcentrum is werk te zien van 15 kunstenaars. De kunstroute vindt plaats van 10:00 tot 16:00 en tijdens de kunstroute kunt u genieten van live muziek.

De kunstenaars zijn afkomstig uit Utrecht. Op de kunstroute worden verschillende vormen van kunst tentoongesteld. Het aanbod is zeer divers en van hoge kwaliteit: van beeldhouwwerk tot fotografie, van zwerfvuil collages tot schilderijen, van tekeningen tot sieraden en meer.

De kunstroute biedt de bezoekers de mogelijkheid om niet alleen naar de kunst te kijken, maar ook kennis te maken met de kunstenaar achter het kunstwerk. Een kunstenaar zien en spreken over zijn werk heeft echt meerwaarde. Natuurlijk wordt er af en toe ook iets verkocht. Maar verkoop is niet het hoofddoel van de kunstroute.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten