U.S.R. Triton viert 27ste Lustrum

1tritonlogoTer ere van het 135jarig bestaan van de Utrechtsche Studenten Roeivereeniging Triton wordt op 11 juni 2016 voor het eerst de City Sprints georganiseerd in het hart van Utrecht. Dit veelbelovende roeifestival vol muziek, topsporters en gezelligheid brengt de roeisport voor één dag naar de Catharijnesingel, een plek waar nog nooit eerder een roeievenement heeft plaatsgevonden. Daarbij is iedereen welkom: jong en oud, roeier en niet-roeier, student en Utrechter.

De City Sprints is een sprintwedstrijd over 250 meter waaraan velen kunnen deelnemen. Aan de verschillende onderdelen mogen bijvoorbeeld het bedrijfsleven, toekomstig Nederlands jeugdtalent en schoolroeiers meedoen. Maar ook topsporters van weleer, met als een van de hoogtepunten de winnaars van de Olympische Spelen van 1996 en de Triton Jonghe Acht uit 1957.

Wie niet deelneemt als roeier, is van harte welkom als bezoeker. Aan de kant wordt de hele dag live muziek ten gehore gebracht, en zijn er foodtrucks die de toeschouwers op het festivalterrein in alle behoeften voorzien. Muziek wordt verzorgd door Utrechtse muzikanten zoals Tzigane Swing, Camera Musica, Sured en Tim Dawn. Voor wie nog nooit eerder in een roeiboot zat, is de City Sprints een unieke kans om dat te ervaren.

De City Sprints is voor iedereen gratis toegankelijk. Het evenement vindt tussen 12 en 17 u plaats op de Catharijnesingel ter hoogte van de Bartholomëusbrug.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten